Weekhoroscoop - Geboortehoroscoop - Horoscoop vandaag - Liefde Horoscoop - Chinese Horoscoop
WeekhoroscoopHoroscoopGeboortehoroscoop
20/07/'09 - onze website kreeg vandaag een volledig nieuwe look, het oude design dateerde nog van 1999.
10/07/'09 - Liefdeshoroscoop en Chinese horoscoop nu ook beschikbaar bij ons!
Geboortehoroscoop
Ontdek wat de sterren zeggen over uw geboortedag! meer...

Chinese Horoscoop Hond

Honden zijn trouw en tevens zeer loyaal. Honden zijn ook verdraagzaam en vaak grote winnaars voor het goede doel. Ze hebben een afkeer van oneerlijkheid en onrechtvaardigheid. Honden hebben een open karakter, zijn vrijuit en draaien niet graag rond de pot. Een negatieve eigenschap is dat honden koppig kunnen zijn en dikwijls hun eigen wil willen doen. Ze zijn in het algemeen ook behulpzaam en zeer zorgzaam.

Honden zijn het meest betrouwbaar en behulpzaam. Problemen van andere mensen trekken ze zich soms te veel aan en zijn tevens geneigd iedereen en alles te vergeven. Honden zijn redelijk ingetogen en houden niet van al te grote gezelschappen. Bovendien hebben ze een hekel aan confrontaties.

De hond is meestal ook een goede spreker en gesprekspartner en heeft een goed gevoel voor humor. Ze kunnen soms moeite hebben met het verleden los te laten en zien sommige dingen iets te zwart-wit. Honden hebben ook snel last van depressies, toch komen ze deze snel weer te boven.

Honden steunen andere mensen en motiveren hun medemens wanneer nodig. Ze staan ook altijd voor hun vrienden en familie klaar. Hondskinderen zijn gehoorzaam maar wel snel angstig. Hondskinderen hebben snel aanmoedigingen nodig. Oudere honden kwijnen snel weg als ze alleen wonen, maar bloeien helemaal open als ze omringd zijn door geliefden. Oudere honden hebben ook een groot instinctief vermogen. Ze zijn vrij geduldig en bezitten de kracht liefde en warmte over te dragen op anderen.

De vijf typen honden:
Water type: Avonturiers, ze zijn soms niet meer van hun plaats te krijgen.
Hout type: Is het minst dynamische type. Meestal zijn het grote twijfelaars.
Vuur type: Heeft een goed gevoel voor humor en voor zaken. Is soms iets te roekeloos.
Aarde type: Is soms wel te voorzichtig en daardoor ook erg tobberig.
Metaal type: Is een koppig type en het meest ambitieus. Is ook een ware doorzetter.

Werkgebied:
Honden moeten niet proberen leider of baas te spelen, anders gaat het fout. Honden werken het best voor een baas, het zijn geen goede ondernemers. Vaak voorkomende jobs: arts, chirurg, psycholoog, verpleegkundige, politicus of maatschappelijk werker.

Liefdesgebied:
Honden zijn vrij idealistisch als het op liefde aankomt. Soms verwachten ze zelfs het onmogelijke. Ze zijn altijd op zoek naar hun ideale partner en zijn zeer trouw eens ze deze gevonden hebben. Honden hebben constant bevestiging nodig en ze kunnen niet tegen alleen zijn want dan beginnen ze te piekeren. Honden zijn niet echt romantisch en voelen zich ook niet echt sexy. Ze accepteren zoals ze zijn, hierdoor zijn het ook zeer betrouwbare vrienden.

Smaak:
Honden hebben meestal een drukke smaak. Soms dragen ze, eten ze of doen ze dingen die totaal niet bij elkaar passen.

Kleuren:
De Hond houdt wel van bruine tinten en aardetinten. Ook is hij verzot van donkergroen of okergeel.

Sport:
Honden zwemmen graag en fietsen vinden ze ook zeer leuk.

Vrije tijd:
In hun vrije tijd zijn honden bezig met praten, bewegen en soms ook ondernemen.

Hobby's:
Als hobby's gaan honden graag wandelen maar zelf kunnen ze ook genieten van een goed boek of van eens lekker niets te doen, vb. slapen!

Vakantie:
Honden houden van water en van de natuur.

Vriendschap:
Honden zijn meestal beste maatjes met paarden, tijgers en varkens. Draken kunnen ze niet uitstaan.


» Ontdek uw persoonlijke weekhoroscoop, liefdeshoroscoop en geboortehoroscoop!