Weekhoroscoop - Geboortehoroscoop - Horoscoop vandaag - Liefde Horoscoop - Chinese Horoscoop
WeekhoroscoopHoroscoopGeboortehoroscoop
20/07/'09 - onze website kreeg vandaag een volledig nieuwe look, het oude design dateerde nog van 1999.
10/07/'09 - Liefdeshoroscoop en Chinese horoscoop nu ook beschikbaar bij ons!
Geboortehoroscoop
Ontdek wat de sterren zeggen over uw geboortedag! meer...

Chinese Horoscoop Geit

Geiten zijn over het algemeen erg creatief. Hierdoor zijn ze meestal ook artistiek begaafd. Geiten zijn hartstochtelijk en rustig maar soms een beetje vreemd. Ze zijn ook altijd oprecht en open tegenover hun medemens. Geiten kunnen zich makkelijk dingen inbeelden, want ze hebben een grote verbeeldingskracht. Deze personen weten de goede dingen van het leven te waarderen en zijn erg romantisch en nostalgisch. Ze houden niet van agenda's en routines.

Geiten zijn meestal erg perfectionistisch en willen hierdoor ook alles op hun eigen tempo doen. Jaag ze zeker niet op. Ze kunnen zich ook goed inzetten en zijn dikwijls emotioneel betrokken bij bepaalde gebeurtenissen. Een geit heeft veel overtuigingskracht en weet dankzij haar charme de dingen naar eigen hand te zetten. Geiten zijn vaak ook onvoorspelbaar waardoor het soms lijkt alsof ze onbetrouwbaar zijn.

Een geit is impulsief en kan compleet onverwachts voor de deur staan. Geitenkinderen hebben meestal vreemd gedrag, hierdoor zijn ze ook het middelpunt van pesterijen. Geitenkinderen hebben veel ruimte nodig en zijn meestal bezig met zaken die andere kinderen totaal niet interesseren. De volwassen geit heeft het dan weer moeilijk om de regels binnen het gezin te handhaven. Volwassen geiten zijn goede ouders maar durven hun kinderen soms iets te veel ruimte geven.

De vijf typen geiten:
Water type: Trekt zich problemen van anderen te veel aan en durft daar soms zelfs onder te lijden.
Hout type: Is artistiek en avontuurlijk. Moet kunnen creëren om zijn emoties kwijt te raken.
Vuur type: Kan lang en onvermoeibaar doorwerken. Is ook zeer sociaal!
Aarde type: Is een serieus type met veel principes en is een harde werker. Heeft ook veel praktisch doelstellingen.
Metaal type: Minst emotionele type. Erg ambitieus, erg moedig en een echte doorzetter.

Werk gebied:
Een geit kan alles aan zolang het maar niet op echt werk lijkt. De meeste geiten laten zich liefst onderhouden zodanig dat zijzelf meer tijd hebben voor hun creatieve bezigheden. Vaak voorkomende jobs: kunstenaar, toneelspeler, architect, uitvinder, ontwerper.

Liefdesgebied:
De geit houdt ervan om verliefd te zijn. Ze wordt ook graag verleid en bemind en kan zelf ook zeer goed verleiden en beminnen. Soms is de geit wat raadselachtig en ondoordringbaar. Op seksueel vlak willen ze veel uitproberen. De geit houdt van een goed voorspel, aan een vluggertje hebben ze echter niet veel. Ze houdt van romantiek maar een huwelijk is meestal niet weggelegd voor een geit.

Smaak:
Meestal wat erotisch en redelijk bizar.

Lievelingskleuren:
De geit houdt wel van geel en rosé, maar zeker ook van aarde tinten.

Sport:
Geiten zijn sportliefhebbers. T'ai chi past bij hen en regelmatig gaan ze ook zwemmen of fitnessen, maar meestal zijn dat slechts vlagen.

Vrije tijd:
De geit houdt van een goede film en is altijd zeer creatief bezig.

Hobby's:
Geiten houden van tuinieren en de natuur.

Vakantie:
Geiten bezoeken het liefst oude gebouwen en plaatsen. Ze houden ook van rondreizen en dingen bekijken/doen.

Vriendschap:
De geit komt goed overeen met: konijnen, paarden en slangen. Ze komt echter totaal niet overeen met ratten. Die is voor de geit te materialistisch ingesteld. Met de haan gaat het ook niet goed samen omdat ze bijna nooit tot overeenstemming komen.


» Ontdek uw persoonlijke weekhoroscoop, liefdeshoroscoop en geboortehoroscoop!