Weekhoroscoop - Geboortehoroscoop - Horoscoop vandaag - Liefde Horoscoop - Chinese Horoscoop
WeekhoroscoopHoroscoopGeboortehoroscoop
20/07/'09 - onze website kreeg vandaag een volledig nieuwe look, het oude design dateerde nog van 1999.
10/07/'09 - Liefdeshoroscoop en Chinese horoscoop nu ook beschikbaar bij ons!
Geboortehoroscoop
Ontdek wat de sterren zeggen over uw geboortedag! meer...

Chinese Horoscoop Aap

De aap is nieuwsgierig, totaal onafhankelijk en zeer levendig. Hij heeft alles in de gaten en is erg behulpzaam. De aap heeft vooral een goed geheugen en een goed gevoel voor taal.
Apen kunnen soms plagerig zijn en hebben tevens een apart gevoel voor humor waardoor ze soms zeer komisch uit de hoek kunnen komen. Hun lang concentreren op iets is niet hun sterkste kant. De aap houdt ook van discussiëren en weten op een of andere manier altijd de juiste woorden te vinden. Apen staan bekent om hun zelfzekerheid en vriendelijk gedrag.

Spijtig genoeg zijn apen soms enkel op winst uit ten eigen voordeel. Hierdoor kunnen ze soms zeer manipulerend te werk gaan. Apan zijn zeer optimistisch, vindingrijk en durven grote risico's nemen.

Als het gaat over het inrichten van hun huis of werkplek is de aap altijd creatief. Helaas is de inrichting nooit helemaal af. Apen denken soms niet genoeg na over de gevolgen van hun handelen. Door dit laatste staat de aap ook bekend als niet echt betrouwbaar.

Een aap durft al snel een afspraak te vergeten. Dit is niet altijd opzettelijk, soms is hij het gewoon vergeten doordat iets anders zijn aandacht trekt of doordat hij met te veel andere zaken bezig is.

Jonge apen botsen meestal met autoriteit. Hierdoor raken ze ook dikwijls in de problemen.
Kinderen zijn graag bij oudere apen. Een volwassen aap laat meestal zijn kinderen in rust opgroeien en zijn kinderen mogen vaak ook laat opblijven. Hierdoor is er soms een gebrek aan discipline, iets waar de meeste apen nauwelijks om geven.

De vijf typen apen:
Water aap: Is sympathiek, rustig, zorgzaam en zet zich steeds in voor goede doelen.
Hout aap: Is erg creatief, vaak enthousiast en impulsief, maar kan zeer moeilijk maat houden.
Vuur aap: Is soms wat arrogant en denkt alles al te weten. Gaat vaak roekeloos te werk.
Aarde aap: Heeft weinig woorden nodig om dingen te begrijpen en zal altijd recht voor z'n mening uitkomen.
Metaal aap: Zit vol idealen en is meestal erg gespannen. Heeft dikwijls te hoge verwachtingen van anderen.

Werk gebied:
Een aap houdt van kritiek geven op anderen en onderzoeken starten. Ze willen ook voortdurend uitgedaagd worden anders vinden ze iets al snel saai. Apen zijn meestal goede vertegenwoordigers en verkopers. Volgende jobs passen goed bij een aap: toneelspeler, artiest, journalist, goochelaar, dokter, schrijver.

Liefde gebied:
De aap wordt meestal snel verliefd en is tevens erg seksueel ingesteld. Toch kan een aap snel verveeld geraken waardoor het vuur snel kan doven...

Smaak gebied:
Een aap houdt van kleuren, is zeer speels en vrolijk.

Favoriete kleuren:
De aap houdt van wit, geel en rode kleuren. Soms met groen tinten.

Sport gebied:
Een aap is meestal dol op alles wat met auto's en autosport te maken heeft. Tevens houdt hij ook van vechtsporten en durft wat maar weinigen durven zoals bungeejumpen en parachute springen.

Vrije tijdsbesteding:
Apen zijn sociaal en graag met anderen samen. Ze bezoeken ook graag de bioscoop of het theater en houden van lekker uit eten.

Hobby's:
Een aap heeft meestal veel hobby's, zolang ze maar bewegelijk zijn. Apan geven ook graag geld uit en zijn dus dol van shoppen. In zijn vrije tijd bezoekt de aap ook graag zijn vrienden en familie.

Vakantieoorden:
Apen houden van exotische vakanties maar tegelijk ook van drukke steden. Alles wat een beetje toeristisch is is prima voor hen.

Vriendschap:
De aap komt zeer goed overeen met draken en ratten. Ze kunnen moeilijk overweg met tijgers en slangen.» Ontdek uw persoonlijke weekhoroscoop, liefdeshoroscoop en geboortehoroscoop!